"Nie zievere, speile..."

Hoe blij maak jij jouw collega’s met je voetbalkennis?

Binnenkort begint het langverwachte EK voetbal. Zullen we dit keer net zo ver komen als in 2016, of zelfs nog verder zoals op WK in 2018? Kunnen spelers zoals Romelo Lukaku, Kevin De Bruyne en Jérémy Doku ons naar de felbegeerde titel leiden?

Ben jij 1 van de 11 miljoen thuisbondscoaches? Doe mee met de Kannegieter EK-pool België en laat zien dat jouw inzicht verder gaat dan alleen maar wat te schreeuwen en maak daarmee tegelijk je collega’s blij!

Geen verstand van voetbal?

Geen probleem! Dat gaat echt niemand opvallen dankzij de tips die je krijgt tijdens het invullen. Op die manier kan ook jij de meestervoorspeller worden dit EK.

Uitslag-voorspellen.jpg

Een lunch winnen voor je collega's en eeuwige roem! Wie wil dat nou niet?!

Klik op onderstaande button en schrijf je gratis in! In minder dan een minuut maak je een account aan. Misschien heb je al eerder meegedaan en heb je al een account. Nadat je een account hebt aangemaakt, kies je voor de Kannegieter EK-pool België. Je speelt dan direct mee.

Wat kan je winnen?

Voorspel jij de meeste wedstrijden goed en eindig je als eerste in de Kannegieter EK-pool België?

Dan regelen wij voor jou een lunch in de vorm van een foodtruck. Deze gaat jou en maximum 50 collega’s voorzien van een pak friet en een snack!

Eindig je als tweede in de poule, dan sta je niet met lege handen! Sterker nog, we bezorgen je wat pizza’s om te delen en van te genieten met je collega’s.

Vergroot je kansen!

Ben jij die ultieme (bonds)coach en weet je jou collega’s te motiveren om ook mee te spelen met de Kannegieter EK-pool? Hoe meer collega’s er meespelen hoe groter de kans is dat de foodtruck bij jullie voor de deur komt te staan! Stuur dit daarom vooral door naar je collega’s!

Aanvullende spelregels en voorwaarden Kannegieter EK-Pool België:

  • Is het bedrijf waarvoor jij werkzaam bent klant van Kannegieter NV? Dan kan je in aanmerking komen voor een van de prijzen.
  • Je mag als persoon met één account meespelen. Natuurlijk mogen je collega’s zich ook inschrijven om zo meer kans te maken op de prijs.
  • Per bedrijf of vestiging kan er één prijs gewonnen worden. Zijn de nummers 1 en 2 werkzaam voor hetzelfde bedrijf of vestiging,
    dan schuift de prijs door naar de eerstvolgende op de ranglijst.
  • Na afloop van het EK neemt Kannegieter per e-mail contact op met de winnaars voor het inplannen van een geschikt moment voor het uitreiken van de prijs.

Informatie aanvragen
Kannegieter College