Netally

Testen die u kunt vertrouwen van een betrouwbare partner.

Al meer dan 25 jaar zijn wij de nummer één partner van netwerkprofessionals over de hele wereld. We zijn begonnen met het maken van ‘s werelds eerste handheld netwerkanalyzer – de LANMeter® – en zijn sindsdien blijven innoveren als voorlopers in de branche, eerst als een bedrijfsonderdeel van Fluke Networks Inc. en daarna als onderdeel van NETSCOUT Systems Inc.

Nu, als onafhankelijke organisatie in handen van een particuliere investeringsmaatschappij genaamd StoneCalibre, blijft NetAlly de norm stellen voor draagbare netwerktesters. Wij zijn een bedrijf dat is opgericht door ingenieurs, gepassioneerd over innovatie en gemotiveerd door één doel: het creëren van de beste testapparatuur mogelijk, ontworpen met uw succes in gedachten.

Uw organisatie rekent op u om de netwerken draaiende te houden. En net als u zijn wij betrouwbare, praktische experts zonder poespas. Wij zijn uw partner achter de schermen.

Van de kleinste bedrijven tot de grootste multinationals in verschillende industrieën vertrouwen de netwerkprofessionals over de hele wereld op onze tools om bekabelde en draadloze netwerken en de apparaten die hierop aansluiten te, implementeren, valideren en fouten op te lossen.

Of je nu een netwerkmanager, ingenieur, technicus, administrator bent, of een installateur/systeemintegrator, je kunt vertrouwen op onze tools om je werk snel en goed uit te kunnen voeren.

Nouvelles

Tenez-vous au courant des dernières nouvelles

Documentation

Informatie aanvragen
Kannegieter College