Maatwerk producten

Sterk in maatwerk

Kannegieter is sterk in maatwerk. Doordat wij samenwerken met meerdere leveranciers, kunnen wij elke vraag en elke uitdaging omzetten in een passende oplossing. Moeten producten in een specifieke (huisstijl)kleur worden geleverd? Voeg je graag je eigen logo toe? Zijn specifieke connectoren gewenst? Kom je niet uit met standaard kabellengtes? Of wil je bepaalde producten graag voorgeassembleerd ontvangen? Kannegieter maakt het mogelijk!

WCD-oplossingen en desktopunits

Naar wens kunnen wij standaard wandcontactdozen en spanningssloffen volledig klantspecifiek aanpassen. Bijvoorbeeld met de toevoeging van een logo, maar ook door specifieke snoerlengtes of stekkertypes te monteren. Desktopunits (of: bureau-units) kunnen zelfs volledig naar wens worden samengesteld. Van aantallen stopcontacten tot de integratie van USB-laders of HDMI-aansluitingen en in elke gewenste kleur, waarbij opnieuw de toevoeging van een logo mogelijk is.

Prefab / pre-assemblage

Met onze prefab diensten spelen wij in op de steeds kortere doorlooptijden op projecten én het groeiende tekort aan technisch geschoold personeel. In onze assemblagewerkplaats kunnen koper- en glasvezelkabels, patchkasten en overige producten snel, efficiënt en onder de beste omstandigheden voorgeassembleerd worden. Exact volgens jouw wensen. Door bijvoorbeeld kabels en connectoren alvast voor te monteren, kunnen deze direct in de kabelgoten gelegd en aangesloten worden. En ook de pre-assemblage van patchkasten maakt een plug-and-play installatie mogelijk. Hierdoor ontstaat in een handomdraai een perfect werkende installatie.

Waarom kiezen voor de maatwerk producten van Kannegieter?

  • Uitgebalanceerd assortiment A-merk producten, waardoor elke configuratie mogelijk is.
  • Complete dienstverlening.
  • Kennis van zaken.
  • Sterk in maatwerk.
  • Uitgebreide logistieke en opslagdiensten, inclusief Just-In-Time (JIT), Same Day en Next Day leveringen.

Wil je meer weten over de maatwerk producten van Kannegieter?
Neem dan contact met ons op!

Informatie aanvragen
Kannegieter College