Laagste Total Cost of Ownership Eaton 93PS UPS

Laagste Total Cost of Ownership Eaton 93PS UPS

Ben je verantwoordelijk voor efficiëntiebeslissingen? Neem dan even de tijd om te begrijpen hoe de energiebesparende technologieën van Eaton ervoor zorgen dat je de best mogelijke UPS-prestaties krijgt.

Besparen

Laagste Total Cost of Ownership (TCO) Eaton 93PS UPS-en kosten minder omdat ze efficiënter zijn dankzij een aantal toonaangevende technologieën. Eaton’s Energy Saver System (ESS) verhoogt de efficiëntie niveaus van de Eaton 93PS naar 99% en bespaart u gedurende vijf jaar aanzienlijk op uw bedrijfskosten.

Energy Saver System

Het Energy Saver System van Eaton verbetert de efficiëntie tot wel 99%. Dit gebeurt door de powermodules uit te schakelen wanneer er geen vermogens-conditionering nodig is en door de omvormers in staat te stellen om, wanneer nodig, binnen 2 milliseconden weer in te schakelen. Het is het meest geavanceerde, bewezen en betrouwbare energiebesparingssysteem op de markt met vele jaren ervaring en een brede install base. In vergelijking met de extreem hoge dubbele conversie-efficiëntie kan de ESS-modus de verliezen bij een typische UPS-belasting nog steeds met 75% verminderen.

Recente berichten

Cursussen

Wil je meer weten?

Informatie aanvragen
Kannegieter College