Kannegieter verbindt werelden

Welkom in de digitale wereld van Kannegieter, een kennisgedreven organisatie op het gebied van in- en outdoor infrastructuur en slimme distributieoplossingen. Al 60 jaar gebruiken wij onze uitgebreide kennis en ervaring om nieuwe technologieën en oplossingen te vinden om werelden met elkaar te verbinden. Waar het gaat om de inrichting van datacenters, ‘wireless’ oplossingen of ‘fibre to the home’, Kannegieter verbindt uw wensen met de oplossingen van onze partners.

Visie en duurzaamheid

Kannegieter verbindt werelden. Dat is onze visie. Al meer dan 60 jaar lang gebruiken wij onze uitgebreide kennis en ervaring om nieuwe technologieën en oplossingen te vinden om werelden met elkaar te verbinden.

De bescherming van het milieu geldt als een belangrijk aandachtspunt van onze organisatie. Wij beschouwen dit dan ook als een onlosmakelijk onderdeel van ons bedrijfsproces. In het najaar van 2020 heeft Kannegieter een zilveren EvoVadis-medialle behaald. 

ISO en NEN

ISO
ISO 9001In 2001 behaalde Kannegieter het ISO 9001-certificicaat voor onze Nederlandse en Belgische vestiging. Sindsdien wordt onze kwaliteit jaarlijks opnieuw bevestigd. In 2018 hebben wij het Kwaliteitsmanagementsysteemcertificaat NEN-EN-ISO 9001:2015 behaald.

Het opzetten van een gestructureerd kwaliteitsbeleid maakt integraal onderdeel uit van de visie die Kannegieter heeft geformuleerd voor de toekomst.

NEN
Kannegieter zit ook in de normcommissie van NEN, het Nederlands Normalisatie-instituut. Zo dragen wij met onze kennis bij aan het normalisatieproces.

 

Vacatures en stages

Kannegieter biedt technische talenten met gevoel voor service en commercie een uitdagende werkomgeving. Wie de technologische ontwikkeling in communicatieinfrastructuren graag op de voet volgt, zit bij ons dicht bij het vuur. Je kunt je helemaal uitleven in een continue vernieuwend vakgebied van tele- en datacommunicatie.

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. 

Informatie aanvragen
Kannegieter College