Microsens

MICROSENS spreekt IP. MICROSENS ontwikkelt en produceert haar eigen software en hardware componenten voor glasvezel transmissie systemen en gebouwautomatisering.

MICROSENS: Smart. Secure. Connected.

MICROSENS spreekt IP. Wij ontwikkelen en produceren al 30 jaar hoogwaardige communicatie- en netwerksystemen in Duitsland. Of het nu gaat om koper, glasvezel of WIFI, wij leveren veilige en betrouwbare netwerktechnologie aan de rand (edge) van het netwerk.

De IP-technologie heeft de grenzen van de klassieke IT allang doorbroken. Het Internet of Things (IoT) verbindt veel meer dan alleen laptops, pc’s of andere IT-systemen: Onze Smart Building Solutions zijn toekomstgericht. Efficiënte netwerken zijn het hart van de “digitale gebouwen”.

Of het nu gaat om sturing van sensoren, verlichting, verwarming, airconditioning of toegangscontrolesystemen, de gebouwentechnologie versmelt met telefonie en klassieke datatransmissie. Alle systemen spreken een gemeenschappelijke taal, onze taal: IP.

Met onze technologie en vakbekwaam advies geven wij vorm aan de architectuur van toekomstige duurzame “digitale gebouwen”. Wij werken samen met partners en garanderen te allen tijde een betrouwbare werking van kritieke infrastructuren.

De toekomst spreekt IP

MICROSENS ontwikkelt haar eigen software en hardware componenten voor glasvezel transmissie systemen en gebouwautomatisering “Made in Germany”. In nauw contact met klanten en eindgebruikers ontstaan IP-gebaseerde automatiseringsoplossingen voor moderne gebouwen, economische netwerkconcepten voor het kantoor, robuuste oplossingen voor industriële omgevingen, optische transportsystemen voor toekomstgerichte wide area netwerken en de betrouwbare koppeling van locaties en datacenters.

MICROSENS is actief in vier sectoren:

  • Enterprise Networks
  • Industrial Solutions
  • Optical Transport
  • Smart Building Solustions
Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Documentatie

Informatie aanvragen
Kannegieter College