Raritan

Raritan is een bewezen leider op het gebied van intelligente PDU’s, transferswitches, omgevingssensoren, seriële consoles en KVM-over-IP Remote Access-switches

Raritan is een toonaangevende leverancier van intelligente rack-PDU’s. Onze PDU’s en andere intelligente stroomverdelers en energiebewakingsproducten transformeren op de manier waarop bedrijven hun datacenterstroomketens beheren.
Onze oplossingen verhogen de betrouwbaarheid en intelligentie van datacenters in 9 van de top 10 Fortune 500 technologiebedrijven.

Raritan biedt de meest geavanceerde technologische oplossingen om u te helpen uw kritieke IT-apparatuur optimaal te beheren, te onderhouden en te bedienen: van energiebeheer en producten voor externe servertoegang tot de connectiviteits- en fysieke infrastructuuroplossingen van Legrand. Voortbouwend op 30 jaar technische expertise en klantinzicht, hebben we bewezen betrouwbare oplossingen te bieden voor het efficiënt beheren van uw unieke datacenter-rack- en whitespace-omgeving.

De intelligente rack oplossingen van Raritan, met:

  • Energiebeheer
  • Omgevingsmonitoring
  • Vermogensbeheer
  • Externe toegang en controle
Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Documentation

Informatie aanvragen
Kannegieter College