Corning

Corning Inc. is een van ’s werelds meest toonaangevende innovators op het gebied van materiaalwetenschap. Corning Optical Communications, onderdeel van Corning Inc., biedt oplossingen voor datacenters, in-gebouw-netwerken, carriers en OEM’s.

Corning’s missie en visie is er één van nog eens 170 jaar van innovatie en onafhankelijkheid. Ons uiteindelijke doel is een wereld die beter wordt vanwege onze inspanningen: een wereld met schonere lucht, gezondere levens, rijkere entertainment ervaringen en efficiëntere communicatie.

Corning heeft een duidelijke set van bedrijfskernwaarden die onze acties en beslissingen sturen: Kwaliteit, Integriteit, Prestaties, Leiderschap, Innovatie, Onafhankelijkheid en het Individu. Deze 7 kernwaarden zijn het fundament van onze sterke, samenwerkende cultuur welke Corning altijd naleeft waar ook ter wereld.

Corning heeft 14 duurzaamheidsdoelen aangenomen om haar inspanningen te versnellen en zich te richten op het aanpakken van milieu, maatschappij en goed bestuur (ESG)

“Bij Corning zijn we de beste ter wereld in wat we doen en we blijven onze kennis verbeteren en onze vaardigheden bijschaven zodat we altijd een betere versie van onszelf creëren.”

Wendell P. Weeks, Voorzitter en Chief Executive Officer

Corning’s optische connectiviteitsoplossingen bieden hoogwaardige breedbandmogelijkheden voor de ondernemings-, carrier- en draadloze markten, evenals de groeiende wereld van consumentenelektronica. Met de vraag naar bandbreedte die explodeert naarmate het netwerkgebruik zich verspreidt en nieuwe technologieën zich ontwikkelen, reageert Corning met innovaties voor fiber-to-the-premise (FTTP), draadloze technologie, in-gebouw-netwerken en datacenters.

Ons succes begint met onze tomeloze toewijding aan onderzoek, ontwikkeling en engineering. Corning heeft een van de langst actieve onderzoekslaboratoria in de Verenigde Staten en we blijven veel meer investeren in onderzoek en ontwikkeling en engineering dan onze concurrenten. Onze investeringen ondersteunen de bedrijven van vandaag en creëren ook geheel nieuwe bedrijven om de groei van morgen te stimuleren.

Datacenter

Of u nu een onderneming, hyperscale/cloud of multitenant datacenter runt, de netwerkinfrastructuur van vandaag moet betrouwbaar, beheersbaar en schaalbaar zijn. Corning’s meervoudig bekroonde EDGE™ en EDGE8® oplossingen voor hoge dichtheidstoepassingen en onze datacenter-interconnect-oplossing met RocketRibbon™ extreme-dichtheid-kabels ondersteunen de groeiende vraag naar bandbreedte en lage latency en bieden een gemakkelijk, toekomstbestendig migratiepad naar 400G en verder.


In-gebouw-netwerken

Verbonden apparaten zijn overal, met nieuwe toepassingen en mogelijkheden die zorgen voor een grotere behoefte aan betrouwbare connectiviteit binnen gebouwen. Corning’s convergente vezeldiepe infrastructuur voldoet aan deze vraag met schaalbare capaciteit, dekking en een eenvoudig migratiepad naar toekomstige technologieën. Of het nu gaat om een traditionele LAN-implementatie met behulp van het onlangs verbeterde koper portfolio of de volgende generatie in-gebouw-netwerken, Corning Everon™ is de complete, enterprise-grade netwerkoplossing waar u naar op zoek bent.

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Informatie aanvragen
Kannegieter College